• DK
  • GB

Velkommen til JBK Horse Shows

JBK Horse Shows bringer som arrangør af flere årlige internationale ridestævner på dansk grund topsporten i fokus og sætter Danmark på landkortet som vært for internationale ridestævner af høj kvalitet.

Senest har JBK Horse Shows afviklet det største stævne i Danmark, ECCO FEI European Championships i dressur, spring og para-dressur i Herning. For 8 år i træk afvikles stævne i Stadium Arena Fyn i Odense i uge 42. Det bliver det største stævne i Odense til dato. Her finder du alt til hest og rytter...

På denne hjemmeside vil der løbende være al den information du måtte have brug for omkring JBK Horse Shows og selskabets aktiviteter.

Nyheder

Klar til endnu mere ridesport ? Mens du besøger JBK Horse Festival - presented by ECCO, som er forsommerens store højdepunkt i ridesporten kan du sikre dig billetter til efterårets brag af en ridesportsoplevelse - JBK Horse Shows med Reem Acra FEI World Cup Dressage & International Springning i Odense Congress Center. 

Forsommerens nye samlingspunkt i den danske hesteverden, JBK Horse Festival byder på et spændende program – med ridning på topplan som det naturlige midtpunkt. Arrangørerne arbejder lige nu intens med forberedelserne til stævnet og propositionerne ligger nu klar. 

JBK Horse Festival

Se mere

World Cup Odense

Se mere
Sponsorer