• DK
  • GB


Glæd dig til den kommende uge ved JBK Horse Shows 2011

Søndagens springfinaler JBK Horse Shows markerede slutningen på den første uge ved Danmarks største ridesportsbegivenhed. Forude venter endnu mere ridning på topniveau 


Hans Peter Minderhoud kan opleves den kommende uge i Odense
d. 17-10-2011 - 11:52

De første konkurrencedage ved JBK Horse Shows er danskerne virkelig kommet til fadet og sat sig flot på de øverste placeringer i mange klasser. Sammen med de øvrige flotte præstationer i de internationale klasser har det været med til at skabe en super atmosfære med masser af seværdig ridning.

 

Den kommende uge byder på endnu flere oplevelser for deltagere og publikum.

Mandag og tirsdag afvikles national Nordea Cup med LA og MB for både heste og ponyer. Tirsdag er også dagen hvor den første afdeling af finalerne i Dansk Ride Forbunds Championater i dressur løber af stabelen.

 

Onsdag kan man opleve international pony dressur og junior dressur. Derudover trøstfinalerne i Dansk Ride Forbunds Championater i dressur

 

Torsdag, fredag, lørdag og søndag står den løbende på masser af international dressur og springning, shows, auktion, championatsfinaler, fest, clinic med Prinsesse Nathalie og selvfølgelig Reem Acra FEI World Cup Dressur.

 

Tidsplan her

 

 Vi ses i Odense !

Sponsorer